Semester med sjukstuga

Vi är uppe i fjällen och åker skidor och med oss på resan följde lite elaka virus med 😩

När vi åkte upp hade jag precis – nästan – blivit frisk från en förkylning som pågått i 3 veckor. Nicklas var på bättringsvägen. Våra resekamrater – Thomas och Lisa – hade också haft lite förkylningar hemmavid. När vi kom upp så gick det ett dygn innan Thomas började känna sig dålig igen, ett dygn senare var det min tur. En retlig äcklig hosta 😏
Sen följde två dygn där både jag och Thomas var rejält dåliga – bland annat min födelse dag. Sedan var det dags för Lisa att bli lite sämre igen.

Idag – sista dagen är Thomas bättre medan jag själv fortfarande inte känner mig bra. Skidor har vi åkt varje dag i alla fall.

För övrigt har vi haft väldigt fint. På tisdagen och onsdagen hade vi strålande sol men såå jäkla kallt. Runt minus 20 grader är inte att leka med ❄❄❄
På min födelsedag skymtade man solen då och då och det var fortsatt lika kallt. Igår blev det lite mindre kallt, runt minus 10 men blåste å andra sidan så det var skitkallt ändå. Jag som inte kände mig frisk frös som en hund och åkte bara några få åk. Inatt snöade det rejält så det låg mängder med nysnö i backen vilket gjorde det mjukt och fluffigt men såå jobbigt för lårmusklerna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.