När det inte går som planerat

Cuba har fått fång. Inte så konstigt att det inte tagit sig denna vår/sommar. Det är mer som en fångkänning än ett ordentligt anfall. Hon har inte alls lika ont som förra gången för 1,5 år sedan. Vilket ger mig stora förhoppningar om att hon ska bli helt återställd. Hon har fång i bakhovarna denna gång.

Darling var inte dräktig idag på kontrollen men vi gör ett nytt försök så får vi se om det löser sig.

Idag har jag även ridit min sista ridtur på Frillan – han har under en tid ”flaggat” för att han känner sig redo för pension på riktigt och då måste jag ju respektera den önskan. Han har visserligen inte varit min så där himla länge men han har verkligen gett mig många många fina ridturer och gett mig tillbaka både mod och ridkänsla. En helt fantastisk liten islandshäst på så många vis.

Ja år 2020 levererar på 2020-vis – ett riktigt skitår som står och skrattar åt oss ”Fuck you humans” Vårt skitår började ju redan i nov 2019 när Jax förolyckades 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.