Sommar

Äntligen en ”normal” sommar med normalmängd regn. Så tänker jag som gårdsägare med hästar som helst ska gå på bete. Så tänker nog inte de flesta andra. Jag är såå tacksam över att slippa ha ångest över att det växer för lite. Dock medför regnet lite merjobb. Gräset växer ju inte bara på insidan av mina staket 😂 utan även överallt. Så det blir en hel del timmar i gräsklipparen 😀

Darling är äntligen dräktig med Zweed 🙏🏽

Av en slump upptäckte jag en PRE-uppfödare som håller till bara 20 min härifrån. För henne berättade jag att jag inte får in Haldir i transporten och således inte kan betäcka om Nana. Då erbjöd hon sig att vi kunde köra hennes hingst till Nana och betäcka. Sagt och gjort, så nu är Nana betäckt med en alldeles underbar liten hingst vid namn Regal de Chivas.

Så nu är det bara att hålla tummarna för att Nana är dräktig. Kontroll den 10/8.

Igår möttes jag av nyheten att min allra första häst fått vandra vidare, 29,5 år gammal. Fina rara lilla Sudden ❤️ Jag köpte honom som 15-åring och sålde honom några år senare till min medryttare Sofia. Hon tog bort träns och sadel och lärde honom och sig själv att bara rida i halsring, han följde henne som en hund och jag tror verkligen hans sista 10 år i livet blev alldeles otroligt fina.

Idag ska vi påbörja tvätten av stallet … 💪💪💪

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.