Man ska akta sig

För att ge godis ur handen …

Emma skulle tränsa Ragge häromdagen och eftersom han inte riktigt gillar bettet så brukar hon ge en liten godisbit precis innan. Bara det att han trodde hennes finger var en godisbit och bet tag rejält 😳🙈😫

Först tänkte vi inte så mycket så saken, hon tog ett plåster, hoppade upp och red. Vi jobbade på som vanligt hela dagen och på kvällen klagar hon över att det faktiskt bultar och gör ont i fingret. Tar av plåstret och ser att det ser rött och irriterat ut plus att det är svullet. Då slår det mig – stelkrampsspruta! Så jag ringer 1177 och kollar, de säger att hon ska vända sig till VC morgonen efter. Så igår morse åkte hon till VC, fick en stelkrampsspruta och även 10 dagars penicillinkur eftersom det såg infekterat ut. Tur vad nog det för hon hade feber hela dagen igår. Idag känner hon sig bättre men fingret är fortfarande svullet och det kommer var ur såret.

Vi har haft miljökontroll från kommunens håll här ute på gården. De hade absolut inget att anmärka på, vilket jag iof inte borde vara förvånad över med tanke på hur noga vi är med allt. Men det är ändå skönt att få det ”svart på vitt” liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.