Hösten är här

Världen är så vacker på hösten men jag gillar inte mörkret. Vi har hittills inte haft kallt, det är fortfarande utan-täcke-väder för alla hästar och det är skönt. Igår fick valack-flocken flytta från betet till sin vinter-lösdrift. ivermectina tabletas para humanos mexico I den andra lösdriften bor redan PRE-hingsten Ragge med PRE-hingsten Harry. Vi avskiljde Harry från mamma Nana och sto-flocken och släppte ihop honom med Ragge. Det gick så bra. Ragge är otroligt gullig och snäll mot Harry, som nog är lite förvirrad fortfarande och tycker världen utanför mammas sfär är aningens läskig. Harry är nu drygt 8 månader så det var alldeles lagom att skilja honom från stona. Det är första gången vi inte har fler hingstföl som skiljs av. Men i och med att Ragge tar så god hand om Harry så känns det ändå himla bra. Jag är också väldigt glad över att Ragge slipper gå ensam i vinter. ivermectin disseminated strongyloidiasis Tanken var ju att få alla stona dräktiga och då skulle han ha fått gå med dem i vinter. Nu blev det så här i stället och det är ju också himla bra.

Senare under dagen ska vi flytta sto-flocken till deras vinter-lösdrift. Boxhästarna går fortfarande i sommarhagar och det får de nog göra ett tag till.

Förra veckan hade vi veterinär här som konstaterade att Darling är fortsatt dräktig och att Zach inte har några lösa benbitar. dosing rabbits orally with 1 injectable ivermectin Känns toppen 😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.