Förstår faktiskt inte

Jag kan faktiskt inte förstår varför det är så svårt att sälja Amigo – han är en helt galet fantastiskt rolig ponny att rida … VARJE dag 🙂 Han är aldrig sur, grinig, stretig eller dum på något vis. Han kan precis ALLT man ska kunna och säkerligen lite till. Och priset sedan – herregud 30000:- för en ponny som kan allt, är frisk, är i god kondition, snäll och otroligt välhanterad. Dessutom får man med en sadel.

Varför?

Jag tror faktiskt att det finns en hel del människor där ute som letar efter precis en sådan ponny som Amigo … komsikomsi här finns han.

Ni bloggläsare – tipsa gärna vänner och bekanta som letar efter en RIKTIG läromästare till sig själva eller något barn. Han passar till både ock. Man kan visst fortsätta tävla också – kanske bara inte vareviga helg 🙂

Hans annons hittar ni här
Eller här

4 svar på ”Förstår faktiskt inte

  1. Det är köparens marknad så det mesta är svårt att sälja. Priset är nog i saftigaste laget med tanke på åldern. Har ni inte nyss köpt honom? Varför ska ni sälja honom?

    • Ja jag vet att det är köparens marknad. Tycker absolut inte att priset är högt – och vaddå ålder? 19 år för en ponny är ju ingenting. Denna ponny kan man ha roligt med i säkert 5-8 år till, han går säkert att tävla i ytterligare 3-4 år om man tävlar klokt och ska man bara luffsa i skogen så lär han håller i säkert 10 år till för det ändamålet.
      Jag köpte honom i oktober i syfte att ha honom till mig själv. I samma veva skadade sig Cuba och då hade Emma plötsligt ingen hoppe-ponny längre. Så nu har vi helt enkelt för många så jag var tvungen att välja mellan Cuba och Amigo – och Cuba kan jag aldrig i livet välja bort. Henne har jag haft sedan hon var tre och vi har en väldigt speciell relation. Så även om jag verkligen gillar Amigo och med honom kan jag nog ha många roliga år så måste jag välja och då väljer jag Cuba.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.