Dagarna rullar på

Idag skulle vi ha släppt ut Prinsen på lödriften igen, efter sparken och den efterföljande blödningen i sträcksenan men vi vågar inte riktigt göra det. Han är svullen över senan på det andra frambenet. Och vi har ingen aning om varför. Så han står kvar på sjukhage och så ska jag ringa till veterinären i morgon.

Kakans sår tvättas en gång om dagen och det går lättare och lättare, hon gillar det INTE men hon är nog den absolut snällaste hästen jag någonsin skött om. Även fast jag gnuggar i ett öppet sår så försöker hon inte ens sparka mot mig. Helt galet snälla är hon!

Att äga en hingst är en sak men att äga och sköta om en konvalescent hingst är något helt annat! Verkligen ingen barnlek. Men det går – tack vare han fantastiskt fina uppfostran. Aldrig att jag känner mig hotade eller på något vis i riskzonen att det ska hända mig något men han har lite väl mycket uppdämd energi …

På torsdag ska vi tillbaka till Strömsholm – äntligen! Då hoppas jag att han ska få lov att gå ut i hage igen … MED lite plegg i sig de första gångerna, tänker jag.

På fredag ska jag till Stav och dels kolla Cubas sena igen och dels ska Lilla Grå triangelmärkas 🙁

2 svar på ”Dagarna rullar på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.