Vad händer?

Jag undrar jag … sover ca 8 timmar per natt och sedan däckar jag varje eftermiddag i soffan och sover minst en timme till (ibland 2) … hmm. Känns sådär bra att vara så här trött. Vet dock inte riktigt vad jag ska göra åt saken. Mina egna hästar har ju sina behov och allt jobbet på stallet måste ju helt enkelt göras. Det blir ju tyngre och tyngre ju ”mer vinter det blir” – så att säga. Att anställa någon som kan hjälpa mig är ju bara att glömma – speciellt nu när det blev regimskifte. Nu känns det som man aldrig kommer ha råd att anställa. Dock har jag ju ändå inte råd med det just nu. Jag har några eldsjälar som hjälper mig och som jag aldrig i livet skulle klara mig utan – mannen i mitt liv, bästa bästa Bella och såklart min fina dotter <3

Jag saknar min hjärteponny <3
rocky_brs_4

Jag har fått flera rapporter om att han har det jättebra. Den nya ryttaren har ridit hemma för första gången och det har gått jättebra. Så det känns ändå bra 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.