Inte ensamma

Idag var vi inte ensamma om att vara uteslutna från tävling …

Jösses amalia vilka problem Runsten har med sitt underlag i ridhuset – av 13 startande i Emmas grupp var det endast 2 som nollade, det var 8st som utgick eller blev uteslutna. Det var absolut inte en svår bana! Det var snorhalt i ridhuset :O – TRIST!
Nu var inte Emma och Zam en av dem som led av det men ändå! Katastrofdåligt! Arrangörerna blev tvungna att ställa in ELIT-omgången som var planerad efter Emmas klass.

Som sagt – det gick inte så bra idag. Zam stannade ut sig på en kombination … IGEN! Så nu ser vi en ”trend” och tror att vi kanske har något som vi kan jobba med. Nu sätter vi upp en trekombination och en tvåkombination på banan hemma och jobbar med det varje dag, inte högt men det ska nötas.

Jag avslutar dagens inlägg med en bild på finaste fina Oh Be Cool (aka Prinsen) född 2010 e: S. Diablo u: Arhults May Be
Han tog sig en tupplur i hagen i solen idag – men så kom jag och ville ha upp honom 😉
Prins_solar-i-hagen

2 svar på ”Inte ensamma

  1. Att ”nöta” kombinationer varje dag är nog inte rätt väg att gå.. ponnyn är ju ingen ungdom och kanske ska få trappa ner på tävlandet lite,har ni inte tänkt på det?
    Det är ju inte så konstigt att ponnierna går sönder till slut.

    • Jag har ”svarat” dig i ett eget inlägg. Vi månar väldigt mycket om alla våra hästar och ponnyer. Vi låter aldrig våra egna ambitioner gå ut över hästarnas väl och ve. Om Zam inte vill hoppa högt igen – jag då slipper han. Men att han har blivit ”rädd” för kombinationer betyder inte att han aldrig mer vill tävla. Han har gjort många starter i sitt liv och vi ska inte suga ut det sista ur honom och sedan slänga honom på soptippen inte. Han ska få trappa ner men först när han själv visar att han inte vill längre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.