Besök

av veterinären har vi haft idag. Det var flera som skulle vaccineras. De små skötte sig men de där rutinerade stona – näää det var jättelöjliga 😉 Ja ja nu är det gjort. Lite i senaste laget för Curris del men jag hoppas hon kniper lite till så går det nog bra.

Jag både längtar och fasar för att de ska föla – är så himla orolig att något ska gå fel. Jag har ju inte så mycket vana och blir väl själv med de beslut som ska fattas och de insatser som ska göra – jobbigt! Jag har dock några telefonnummer att ringa om något händer 😀 Det känns tryggt!

Avslutar med en bedårande bild på fina Exsus Aragorn, han är bara ngn dag gammal på bilden:
Aragorn11

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.