Vackert

DSC_8499 DSC_8501

Det är så vackert här nu – det gör nästan ont så vackert är det.

Jag har tillbringat några semesterdagar i Småland med min syster och några goda vänner. Vi har ätit god mat, tagit härliga promenader i den småländska underbara skogen, letat svamp men inte hittat någon och så har vi BADAT. Äntligen fick jag sällskap 🙂
Vissa badade bara när vi hade bastat men vi var flera som badade flera gånger på dagen också. Kvällarna avslutades i bastun som ligger precis vid sjön. Helt underbart!
Min fina duktiga dotter tog hand om allt här hemma under tiden jag fick semester. TACK ❤❤

Jag kom hem i söndags kväll och sedan har dagarna rullat på i vanlig lunk. Något ovanligt hände dock i går morse när jag kom ut till stallet för att fodra och släppa ut. Ett rör till en av vattenkopparna hade sprungit läck och det stod som en fontän med vatten rakt ut. INTE roligt för den stackars hästen som stod i den boxen … 😱
Jag fick ”leka” rörmokare hela dagen för att försöka lösa problemet – men lyckades inte riktigt hela vägen utan det kom hem en riktig röris och fixade saken i ett litet nafs.
Det var inte heller jätteroligt att tömma boxen – tungt 💪 – tur jag är stark 😉

Idag ska vi åka en liten tur ner till Skåne – vi ska i första hand hälsa på vår lilla hingst Bitcoin 💖 men också göra lite andra hästrelaterade ärenden 😄

Under tiden är snälla Sofia ansvarig för hästarna på gården – TACK Sofia 😍

1 svar på ”Vackert

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.