För ett år sedan

För ett år sedan tog jag adjö av mitt livs hjärteponny <3 – den vackraste av alla vackra svarta skönheter

Elphins Roquefort RP 174
rocky_sundby4

och idag fick vi hem min andra hjärteponny – Nidorino – det känns BRA <3
nido_sundby1

För ett år sedan slet jag nästan ihjäl mig själv, min man och en god vän – på det förra stallet. Tänk så mycket slit och så absolut INGENTING jag fick för det. Det finns vissa människor man verkligen verkligen ska passa sig för och tänk vad svårt det är att förstå det i början.

2 svar på ”För ett år sedan

    • Det är så mycket lättar på så många vis! Helt underbart och jag är en mycket lyckligt lottad människa! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.