Upptagna

Vi är och har varit väldigt upptagna av att bygga ligghallar. En i valack-hagen och en i hingsthagen. Det är himla roligt att bygga men samtidigt jobbigt. Men bra blir det:

ligghall_1 ligghall_2
ligghall_3
ligghall_4 ligghall_5

 

Förutom bygget är det ju såklart allt annat vanligt arbete som ska hinnas med. Plus att båda katterna har blivit skadade. Först märkte vi att Greta hade ont i svansen – den såg helt ”bruten” ut – och det visade sig vara bölder efter att grannkatten bitit henne 🙁 Så nu äter hon både Metacam och penicillin.
Sedan hann jag inte mer än hem från vet. så märkte vi att även Hedda varit i närkontakt med grannens katt (jävel!!!). Hon hade djupa sår på magen och under ena benet. Stackars liten!

Dessutom har gården ”blivit av med” två hingstar – Aragorn och Ior är numera valacker. Kastreringen gick bra men båda har nu feber så i morgon ska jag ringa vet. för att kolla om det är dags att sätta in antibiotika.

OCH som om allt detta inte var nog – i morgon välkomnar vi en ny häst på gården – Eminent född 2010. En storhäst som Emma ska träna och tävla.

eminent_1

En reaktion på “Upptagna

  1. Pingback: Hyffsar till :) | En ponnymammas liv och leverne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.