Busy day

Idag blev fölen vaccinerade – guldstjärna till de små liven <3

lusen_dorr
Exsus Lucifer står och väntar på veterinären

Och längst ner i Sverige blev även mitt tredje föl vaccinerat – guldstjärna även till honom <3

bitcoin_dorr
Pooh Etic Bitcoin står också och väntar på vaccinering

När vet. ändå var på plats fick hon göra tandkontroll på båda storhästarna. Båda dessa herrar fick gludstjärna även de – båda vad gäller uppförande (fast där borde man ju förvänta sig en del) och vad gäller fina i munnen. De blev ju dock aningens trötta av sederingen så de fick stå inne en stund och kvickna till innan det var dags att gå ut och äta lunch. Under tiden jag väntade på att alla skulle kunna gå ut igen passade jag på att dammsuga hela stonas hage ren från bajs.

När det var gjort kom hovis förbi och slog på en tappsko och sedan var det dags att börja gå ut med alla hästar och mocka i boxarna. Jag passade då på att ta bajsprover från alla som varit inne.

Väl färdigmockat var det bara att gå och hämta återstående 4 hästarna – så att jag skulle kunna ta bajsprov även från dem.

Under tiden jag väntade på det så passade jag på att dels sladda ridbanan och dels rensa den från stora stenar. Då passade vädret på att ge mig en ”känga” – det började spöregna 🙁

När jag åkte iväg till posten (en enda häst bajsade inte så nu måste jag köpa en egen låda till bara honom) så hjälpte tjejerna mig att gå ut med alla killarna.

I morgon blir det nog en lite lugnare dag – bland annat ska jag till naprapaten med min tennisarmbåge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.