Mycket har hänt

Tiden går fortare och fortare känns det som 😉

Hope växer så det knakar och hon är en underbar personlighet. Hon har dessvärre – precis som sin bror vid samma ålder – börjar klia sig pga alla knott. Vi smörjer och sprejar bebis-vänlig knottspray. Som tur är verkar det som att det bara är den första sommaren som är jobbig för Cubas föl. Aragorn, 2 år kliar sig ingenting och han bor ändå upp i Norrland. Lusen kliar sig heller ingenting. Det känns skönt!

Honey och Poohlia har – två gånger i rad – lyckats tajma in så de brunstat precis samtidigt. Båda två släppte sina ägg under loppet av 24 timmar. Dräktighetskoll den 5 juli. Håll tummarna!!

Vi har några sommargästar (hästar) här på Almviks Gård. De trivs och mår bra!

Vi har firat midsommar och det var nog kanske den trevligaste midsommar jag upplevt. Min bror med fru har varit här. Själv midsommar var det rätt trist väder – dock otroligt stilla och på eftermiddagen visade sig solen. Vi åt både lunch och middag i pation 🙂 Supermysigt!!

Midsommardagen var det otroligt fint och varmt. Vi ägnade dagen åt att sola och bada. Både lunch och middag intogs nere vid bryggan – helt galet underbart!! På kvällen när det blivit lite svalare spelade vi lite kubb uppe vid huset. Sedan lyssnade vi på gammal härlig musik i pation ända in på småtimmarna.

Tack snälla fina bror med fru för en UNDERBAR midsommar <3 <3

tillf

2 reaktion på “Mycket har hänt

  1. Tack snälla själva! Det var vår allra bästaste midsommar någonsin!! <3 Vi sa precis det idag, att vi saknar er sååå <3<3<3<3<3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *