Det värmer

det är inte bara vårsolen som värmer – utan även alla glada tillrop och uppmuntran som kommer strömmande till oss från er 😀 Ni är så snälla som dels ger konstruktiv kritik och dels uppmuntrar oss att fortsätta försöka.

Nu har jag anmält Emma med Nizze och Nido till några LB och LA framöver och så fortsätter vi såklart att träna. Jag red på Nizze idag och han har verkligen en skruttig skritt. Förstår att Emma har svårt med den. Han är också så himla stark i sin hals/nacke att när han sätter den sidan till så förstår jag HUR j-la svårt det är att rubba honom.

Däremot har de hoppat och där går det med stormsteg framåt. På lördag åker vi till Ågesta och hopptävlar med honom 😀 DET ska bli såå roligt och se hur han beter sig inne på en hoppbana full med hinder, hinderstöd, infångare, blommor och massa funktionärer. Hahaha …

Jag har ridit så mycket denna vecka så det är nog mer än på flera månader sammanlagt hihi 😀 Men jag är så glad så över det. Jag har ridit flera olika och det är ju så nyttigt. Farsan Baloo, Cuba och Nizze. Tre väääldigt olika hästar, kan man säga hihi.

Emma red på Cuba idag och återigen – min dotter är verkligen himla duktig. Cuba, som jag tycker är stel, stretig och svår (i dressyren) blir så mjuk och följsam i  ”händerna” på Emma. Till och med hennes trav såg fin ut 🙂

I dag har jag och Mia rekat inför att bygga en ny hage och i morgon börjar vi bygga 😀
Det är en tillbyggnad av lösdriften och det kommer bli så himla bra 🙂

En reaktion på “Det värmer

  1. Härligt när även du får rida och inte bara sköta markservicen!!! Och jag är så imponerad av Emma att hon rider alla er olika hästar så bra 🙂 Tänk om man var själv varit så duktig när man var i samma ålder!!

    Jag kommer ev och tittat på lördag, det är ju så nära mig!! 2 från stallet ska vara med!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.