Veckan

har bara gått förbi … haft massor att göra men inte tid att skriva här. Inte sådär jättemycket har hänt men i torsdags var vi till Jenny för lite hoppträning och denna gång fick Nizze följa med. Han var jätteduktig och hoppade riktigt högt – filmbevis:

Idag har jag varit i Nyköping hos min pappa tillsammans med min syster hela dagen och Emma fick klara sig själv i stallet. Hon var duktig och red alla utom Nizze – han fick lite vila efter hoppträningen igår.

I morgon kommer min tränare igen och det ska bli jätteroligt (som vanligt).
På söndag åker vi till Stora Ekeby och hopptävlar – denna gång följer Nido och Cuba med. Nido ska bara starta en klass – LB och Cuba startar två – LB och LA. Det ska bli roligt. Vi har aldrig varit på Stora Ekeby förrut och det är alltid roligt att åka iväg till nya tävlingsplatser.

Nu har våra hästar sovit ute på nätterna och varit inne och vilat på dagarna i ca en vecka och vi tycker det fungerar över förväntan. Den enda som visat sig vara trött har varit Kakan men det var en dag då han inte fick komma in och vila eftersom han var sällskap åt en annan ponny i hagen just den dagen (men å andra sidan är han ju van att gå på lösdrift och då fick han inte heller komma in och sova på box så det kanske hade andra orsaker just den dagen). Speciellt Cuba och Nizze verkar var himla nöjda med att slippa stå på box så många timmar om dagen. Nido gillar ju inte heller box sådär jättemycket men är ju mer social än t.ex Cuba så han kan ju ändå uppskatta att stå inne i alla fall när vi människor är i stallet. De har en så himla fin hage med massor av härliga träd att stå under om det t.ex regnar eller blåser och de har en bur full med grovfoder och en bra bit att gå till vattnet. Känns som himla bra lösning än så länge. Så får vi se hur vi gör sedan när det bara är ljust några timmar om dagen – då kanske det är bäst att hästarna är ute då och inte står inne och vilar. Det löser vi när den dagen kommer 🙂

2 svar på ”Veckan

    • Förstår att du längtar 🙂 Men jag är så avis på dig så du anar inte!!! 😀
      Jag bara måste få komma ut och kolla sedan när allt är klart! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.