Rapport

I kväll har jag och Emma varit på återbesök på kliniken med både Cuba och Nido. Det var sådär halvroligt att åka i årets j-ligaste snöoväder 🙁 men vi kom både dit och hem igen utan missöden.

Rapport Nido: Han var helt ren vi longering men hade någon halvgrad på vä bak och protesterade fortfarande ordentligt vid böjning lågt fram.
Han ska nu gå i vanlig hage i 3 veckor och bara vara häst 🙂 sedan ska vi sätta igång honom lååångsamt med mycket skrittarbete och klättring m.m.

Rapport Cuba: hon kunde se någon liten påbörjan till läkning på ett ställe på senan men gillar inte att Cuba så lätt blir svullen. Fortsatt skritt två gånger 15 min enbart på plant och hårt underlag – dvs jag får fortsätta gå bara på gårdsplan och detta i en hel månad till. 🙁 Känns jobbigt även om jag ju egentligen vet att detta tar tid och kommer fortsätta ta tid en lång tid framöver. Fast jag måste ändå erkänna att jag hade hoppats att jag skulle få gå ner för backen till vägarna och gå där och kanske utöka promenadtiden 🙁

4 svar på ”Rapport

  1. Såå segt…. Även om man vet att senskador tar tid , så önskar man att det ändå kunde gå lite fortare. Det kanske får bli transporten nerför backen . …iaf någon dag i veckan för att C ska få se något annat….skönt att Nidopnken nu får gå i vanlig hage ändå <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.