Träning m.m

Igår åkte vi med den svarta skönheten till dressyrdomare Ann, som har träningar på St Uringe på tisdagar. Det är så roligt att åka dit för Ann är så väldigt förtjust i Rocky 🙂 Träningen gick mycket bra och Emma fick med sig en del bra saker till tävlingen på lördag. Med oss på träningen hade vi också vår nya tävlingsgroom – Linda. Hon följer med oss på lördag och det känns himla skönt. På tal om lördag – det är en tävlingsplats med två olika tävlingsbanor – ett ridhus och en ridbana. Det kommer vara fyra klasser och därmed kommer Emma först att starta LA och sedan LB – lite knasigt men men.

Nu är det 5 dagar kvar innan min kära man kommer hem igen – jag vill att han ska komma hem NU! Bedrövligt trist när han är borta 🙁

När till och med jag tycker att min bil luktar illa och är så smutsig så det knappt går att vara i den – DÅ är det illa. Dock får den se ut så och lukta så tills mannen är tillbaka – att ge sig på att tvätta den med den här handen tror jag vore en väldigt mycket mindre bra idé …

Handen är trött och jag har ont redan när jag vaknar på morgonen. Jag var hos arbetsterapeuten igår och hon sa att repetitiva rörelser inte är så bra. Mockning är väldigt repetitivt. Dessutom är det något i handledens yttersida som typ ”hakar sig” när jag vrider handleden. Hon sa att detta måste jag ha lite koll på så det blir bättre och inte sämre. Om det inte blir någon skillnad inom de närmaste två-tre veckorna så ska jag ta kontakt med ortopedmottagningen på sjh. Fast detta är då inget som jag har orsakat själv genom att överanstränga mig utan det har med själva brottet att göra och den långa tiden av stillhet i handleden – trodde hon.

2 svar på ”Träning m.m

  1. Min bil hade inte blivit tvättat på ett bra tag heller, tog utsidan här om dagen och det var rätt tungt kan jag säga… Behövdes rejält med gnuggande och allt gick ändå inte helt bort :/ Ska ge mig på insidan någon dag med nu.. Har lerstänk inuti bilen över stora delar av instrumentpanelen…

    Du måste verkligen skadat dig ordentligt och haft väldig otur 🙁 Har en stallkamrat som skadade sig ungefär samtidigt som dig och hennes hand verkar fungera rätt bra trots att hon red och mockade när hon inte skulle (i och för sig åt bara en häst). Hoppas den blir helt bra snart 🙂

    • Ja jag hade en ordentlig felställning och kanske är det därför … jag vet inte men dom säger att det har läkt ihop och sitter precis som det ska. Ont har jag i alla fall och svag känner jag mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.