Ojoj … vad jag är dålig

på att skriva i min blogg 🙁

Dagarna bara rinner förbi, känns det som, nu när våren och solen äntligen har behagat komma till våran del av världen 🙂 Fullt upp hela tiden med massor av roliga saker.

Vad gäller hästarna så har vi fått rapporter, bilder, filmer från Kakan och jag kan intyga att han har det så bra som en liten älskad ponnyskrutt kan 🙂 Hans nya familj är så förtjusta och än så länga går allt bara toppen 🙂 Jag och Emma kommer snart att åka dit och hälsa på för vi saknar vårt minsta hjärta mer än mest!

Cuba har fått en ny kompis och går nu i en större hage tillsammans med ett annat sto – ett halvsyskon. De går ute dygnet runt men det gick inte att ha Cuba i den större hagen hela dygnet – jag gissar att det blev lite för mjukt. Senan blev lite svullen en kväll så jag spolade i en timme med kallvatten, kladdade på kyllera och lindade sedan över natten (hon fick då stå inne). Så nu har vi gjort så att tjejerna står i den stora gräshagen under natten och i varsin lite mindre sjukhage under dagen. Sjukhagen är helt torr och hård och jag tror att det är det som är grejen. I vilket fall är jag så glad över att ha henne ute så mycket att det trots allt gick så bra med ihopsläpp med det andra stoet. Skönt för henne att kunna röra på sig i alla gångarter också 🙂 Jag har några fantastiska filmer när jag släppte henne första gångerna 🙂

Nido är en fantastisk liten krabat 🙂 Såfort han är ensam i manegen så levererar han 100% men om det är hinder eller andra ponnyer/hästar så blir han studsig och okoncentrerad. Emma och Nido har tränat inför morgondagens tävling – div III i allsvenskan och det är på Runsten. Mycket skönt för Nido-ponkisen som får gå hem och gå i hagen en stund mellan klasserna.

I onsdags var vi på Runsten och tävlade hoppning med Rocky. Det gick strålande i den ena klassen och inte så bra i den andra klassen. Men vi hade en mycket fin dag och jag fick till en del mycket fina foton:

          


          

          

2 svar på ”Ojoj … vad jag är dålig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.