Snabbis

Bara en snabb uppdatering om vad som händer här på SM 🙂 Jag är trött och lovar att fixa bilder och filmer sedan när jag kommer hem.

På framridningen fick Prinsen bara för sig att det var en bra dag att börja med lite trots … :O
Han smet rakt ut genom öppningen på framridningen och drog … rakt in i hästarnas framridning, precis framför Jan Brink (som stod och coachade någon adept) – en bra bit senare fick Emma stop på honom. Haha – va? Prinsen som inte visat något trotsigt, stressat, hysteriskt beteende någonsin!! ivermectina dosis perros en ml Men men – Emma gick tillbaka till framridningen och så var det bara att släppa det och köra vidare.

Inne på banan var han lite matt – inte så konstigt kanske men var mjuk, fin och nästan sitt vanliga jag. Emma vågade inte riktigt trycka på honom i ökningar men de fick ändå med sig ett rejält bra betyg – 79,6% (personbästa) och vi sååå nöjda. Hon ligger precis i mitten av startfältet inför i morgon och det känns rättvist och bra.

För övrigt har vi haft en bra och rolig dag. Det finns mycket fina ponnyer att titta på. Dock sa min kloka dotter något när vi kom hem, som är att fundera lite över.
– är det mammorna eller barnen som vill mest? sheep ivermectin dose

I vår familj är jag i alla fall helt säker på vem av oss som vill mest när det gäller dressyr … ivermectina gotas precio peru haha – det är lilla mamma det 😉
Fast jag tycker definitivt att det är roligare med hoppmeeting än dressyrmeeting 😀

Nu laddar vi om och tar nya tag inför i morgon 😀

prinsen-gripen2
arkivbild

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.