Veckan som gått

Oj nu var det länge sedan jag skrev igen :/ Jag är hopplös …

Vi har haft en lugn vecka. Tränat för Ann som vanligt på tisdagar, Emma har provat att hoppa på Alida, jag har pysslat med den extremt tjocka Cuba 😀 … ja och så har veckan gått.

I söndags packade vi in LillePrins i transporten och åkte till Täby för den riktiga tävlingsdebuten. Han var så duktig 😀 Drygt 60% av en mycket sträng domare och en 4e plats mot alla vuxna duktiga ponnyer 🙂 Fina LillePrins!

I lördags kom en kille med metalldetektor till stallet och vi letade igenom Rockys hage – tur var det för vi fann några till likadana spikar som den han trampade på. Plus en del andra fynd – de var ännu äldre och låg rätt djupt begravda.

Nu har barnen sportlov och vecka som kommer är fylld med roliga häst-aktiviteter 🙂 Idag ska tjejerna i stallet rida ut i den härliga solen tillsammans. I morgon ska vi på vattenträningen med Rocky, hoppa lite i Runstens ridhus och på dressyrträning med LillePrins. På onsdag ska Emma till frisören. På torsdag går vi till ridhuset på Runsten igen och i helgen ska vi åka till Waxholm för ett titta på ett ev. nytt hem till Nido. Han ska alltså INTE säljas utan bara lånas ut som sällskap 🙂

cuba_dag230
Här är en mycket tjock Cuba med mindre än 100 dagar kvar

nido-bus nido-bus2 prins_nido-bus1 prins_nido-bus2 prins-bus rocky_hagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.